• +381 69 3327-327
  • +381 69 339-93-93
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Image

Zagrizao si igru zvanu Biznis. I puno pametnih ljudi ti objašnjava šta treba, šta sme, šta može a šta ne.

A samo ti znaš da ta igra biznisa nema veze sa teorijom u knjigama. Samo ti znaš da je NEPREDVIDIVA. Samo ti znaš da ne zavisi od knjiga već od tebe.

Samo ti znaš kako je imati petlju i zagristi veći zalogaj od onog što možeš da progutaš u tom trenutku. Samo ti znaš kako je kad ti je jasno kao dan "odavde izlazim ili kao pukovnik ili kao pokojnik" 

Samo ti znaš koliko se preispituješ noću, možda sam pogrešio, možda sam trebao druge da poslušam ovo nije pametno, i tada isto samo ti znaš da bi opet napravio isto. Da bi opet svu energiju, hrabrost, izazov uzeo u svoje ruke. samo ti znaš i zato si biznismen i preduzetnik.

I onda slušaš puno lepih teriorija, rasti 20% godišnje, postepeno, vodi računa o radnicima, ispoštuj sve propise....

A samo ti znaš da u praksi ovo ne radi. Neznaš kako znaš, ali imao si poriv da to uradiš, pa šta bude nek bude, imao si poriv da zagrizeš i probiješ, imao si viziju i znao si gde želiš da odeš....

I pomisli sada da li se desila neka godina gde ekonomija kaže da ne valja i da nije dobro rasti X2, X5, ili više, a ti si te godine porastao puno? Da li si imao neku takvu godinu u svom biznisu? Znam da jesi, jer to je prirodno, kao što je prirodno da student ekonomskog faktulta dođe u firmu i gleda u fakturu kao tele u šarena vrata.

Da li bi želeo da je ponoviš? Da li bi želeo da ih ponavljaš iz godine u godinu? Ti znaš, a znamo i mi iako smo ekonomisti, kako STVARNO EKONOMIJA I BIZNIS FUNKCIONIŠE.

JER I mi smo kao biznismeni digli ruke od ekonomske teriorije jer u paksi sve druge krive rade osim njihove ekonomske krive, ako želiš da rasteš, I stvaraš čuda.

Bio si na seminarima, predavanjima, učio si svašta. nešto je i davalo rezultate, nešto je imalo smisla i primenu u praksi. Ali sad pošteno pogledaj u sebe i reci nam da li je i jedan trening i jedna teorija dala rezultate, ili je rezultat dalo ono što jesi, i ono što ti živiš u primeni toga? I zato ovde hoću da te pitam KO SI TI u suštini, u dubini sebe? I hoću da te pitam da li imaš petlju da zagaziš još dublje u sebe i prevaziđeš samog sebe?

AKO IMAŠ PETLJU, IMAMO FENOMENALNU PONUDU ZA TEBE,
PLAĆANJE NAKON REALIZACIJE,
ŠTO ZNAČI AKO NE IZVUČEMO IZ TEBE ŠAMPIONA ZA "MONT EVEREST"
NE PLAĆAŠ NIŠTA, A AKO IZVUČEMO RADIMO NA PROCENAT.
U OVOM SISTEMU, REŠAVAMO SAMO VELIKE PROBLEME,
I SAMO AKO IH REŠIMO PLAĆAŠ.

Sa tobom će raditi Zoran Drobnjak, MAG biznis koučinga, duhovni vođa i vazdušara. Ako imaš veliki problem prijavi se za konsultacije, ne možemo da razgovaramo sa sekretaricama, jer one nemaju veliki problem, moramo lično da razgovaramo. Ako ne želiš da ostaviš broj telefona, pozovi sa skrivenog broja naš broj i zakaži razgovor. Razgovor može i uživo (to asistent može da zakaže sa našim)

PRIJAVA ZA E-BILTEN

Invalid Input
Invalid Input
© 2021 Internacionalna NLP akademija Drobnjak. Sva prava su zadršana.